Steenstrippen

ATEK steenstrippen hebben dezelfde uitstraling als gevelstenen die we kennen, alleen een voordeel van ATEK steenstrippen is dat ze licht zijn en dat ze eenvoudig te verwerken zijn. Bij plaatsing op uw buitengevel heeft de geringe dikte van de ATEK steenstrippen het voordeel dat ramen en deuren hun normale detaillering kunnen behouden. Hierdoor krijgt u geen hoge aanpassingskosten. Bij plaatsing op binnenmuren verliest u door de bescheiden dikte van ATEK steenstrippen minder ruimte. Gevoegd hebben de ATEK steenstrippen hetzelfde aanzicht als gewoon metselwerk met volle gevelstenen. Tevens hebben de ATEK steenstrippen een hoge isolerende werking, bij het toepassen op binnen- of buitenmuren, dit eigenschap wordt behaald door het toepassen van lava in de steenstrippen.

ATEK steenstrippen vormen een efficiënte gevel oplossing voor renovatie en nieuwbouw. Vastgoed eigenaren, architecten en planologen kunnen met ATEK steenstrippen op een vernieuwende manier de traditionele uitstraling van gebouwen beschermen en herstellen. Op die manier kunnen stads- en dorps gezichten hun unieke, individuele Nederlandse karakter behouden of herwinnen.

De design mogelijkheden met ATEK steenstrippen zijn eindeloos. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke steen uitstraling, maar ook aan het feit dat de ATEK Steenstrippen licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de ATEK steenstrippen een basis voor een fraaie en duurzame gevel.

ATEK steenstrippen zijn in een handomdraai, eenvoudig te plaatsen, maar de uiteindelijke resultaat is geweldig en sfeervol.

ATEK steenstrippen zijn uitermate geschikt voor prefab-elementen zoals wandplaten, schoorstenen en andere gevel elementen.

Door toepassen van ATEK hoekstrippen zijn buitenhoeken, rollagen en neggekanten op een volledige natuurlijke manier op te lossen.

U behaalt uitstekende resultaat als u de ATEK steenstrippen plaats met   

Pro++ Flexkit of Pro++ Flexmortel (lijm en voeg ineen). Voordeel is dat de plaatsingsduur verkort en toepasbaarheid vergroot wordt, door het gebruik van Pro++ Flexkit of Pro++ Flexmortel .

Wij hebben een ruime ervaring in de verwerking en de toepassing van steenstrippen voor de professionele markt en wij delen die kennis graag met u.

Voor meer info, zoals technische details neem gerust contact met ons op.